Haygain Ontkalker

14,95

Gebruik de Haygain ontkalker om kalkaanslag te verwijderen van uw Haygain hooistomers voor paarden. Verbetert efficiëntie en voorkomt problemen.

Op voorraad

Haygain Ontkalker

Reinig uw Haygain stoomgenerator regelmatig met de Propress ontkalker om kalkaanslag en problemen te voorkomen. Vanwege de kalk in het water kan op verwarmingselementen en oppervlakten kalkaanslag optreden. Hierdoor gaat de prestatie omlaag, gaan de gebruikskosten omhoog en wordt de levensduur van het element verkort.

INDICATIES ▸ Gebruik de Haygain ontkalker om kalkaanslag uit uw Haygain hooistomer te verwijderen.
▸ Het wordt aanbevolen de stoomgenerator minstens elke 6 weken te ontkalken. De ontkalkingfrequentie is afhankelijk van het gebruik en de waterhardheid.
GEBRUIK Uw stoomgenerator schoonmaken:
▸ Ontkoppel de voeding.
▸ Maak de Stoomslang los van de Hooikast.
▸ Vul de stoomgenerator voor de helft met schoon water; vervang de vuldop en schud krachtig – deze actie zal wat bezinksel in het water opschorten; verwijder onmiddellijk de vuldop en leeg het vuile water. Herhaal deze procedure totdat het water helemaal schoon is.
Uw stoomgenerator ontkalken:
▸ Voer vóór het ontkalken de bovenstaande procedure uit (‘Uw stoomgenerator schoonmaken’) om zoveel mogelijk los sediment te verwijderen.
▸ Laat de stoomslang los van de hooikast.
▸ Lees altijd de Waarschuwingsinstructies voor ontkalkingsmiddel en volg zorgvuldig de aanwijzingen.
▸ Ontkalk/verdun het ontkalkingsmiddel in warm water zoals aangegeven door de fabrikant, zorg voor het juiste watervolume: de ontkalkerverhouding wordt gevolgd. Giet de verdunde ontkalkeroplossing in de stoomgenerator en schakel ‘aan’.

 

 

Extra informatie

Merk

Haygain

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haygain Ontkalker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…