Aanbieding!

Equine Haler

Oorspronkelijke prijs was: €279,50.Huidige prijs is: €223,95.

Equine Haler is een inhalatieapparaat, speciaal ontwikkeld voor nauwkeurige toediening van geneesmiddelen aan paarden met ademhalingsaandoeningen.

Op voorraad

Equine Haler

De Equine Haler is een inhalatieapparaat, dat speciaal is ontwikkeld voor een nauwkeurige toediening van geneesmiddelen aan paarden met aandoeningen van de luchtwegen, en met name dampigheid (oftewel astma oftewel RAO = recurrent airway obstruction). De Equine Haler is een handig apparaat voor het toedienen van alle beschikbare types van dosisinhalatoren (MDI) voor paarden. Het MDI levert de geneesmiddelen op een geschikte deeltjesgrootte (<5 micron) voor de rechtstreekse distributie in de kleine luchtwegen. Equine Haler is getest bij het Centre for Equine Studies, Animal Health Trust, Newmarket, UK. Een behandeling duurt 1 à 2 minuten.

KENMERKEN

▸ De Equine Haler™ is ontworpen voor effectief gebruik van MDI aerosol behandelingen bij paarden. Speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemak, zelfs met gestreste of nerveuze dieren, en het past veulens, pony’s en paarden. In het kort:
   ▹ Makkelijk te gebruiken
   ▹ Snelle actie
BESCHRIJVING ▸ Neusmasker dat tegen een neusgat van het paard moet gehouden worden. Trechtervormig stuk van zacht siliconenrubber voor bevestiging op de inhaleerkamer met ingebouwde klep (die opent wanneer het paard door het masker uitademt)
▸ Afsluitklep. Plaatvormig, gemaakt van dun rubber voor bevestiging op de inhaleerkamer
▸ 
Inhaleerkamer voor de vernevelde geneesmiddelen uit een aerosol, twee delen, hard doorzichtig plastic
▸ 
Aerosol-houder voor de geneesmiddel-aerosol, klaver vorm, gemaakt van zacht rubber voor bevestiging op de inhaleerkamer met ingebouwde klep (die opent wanneer het paard via het masker inademt)
▸ 
Geleverd in een handig beschermingtasje

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Equine Haler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *