Equimucin

199,95

Categorie:

Equimucin, slijmverdunner voor luchtwegaandoening met overmatige slijmvorming van de voorste luchtwegen of bij acute, subacute en chronische bronchitis

Op voorraad

Equimucin

Lichte hoest en slijmvorming kunnen het begin vormen van chronische bronchitis en astma (dampigheid) waarbij onherstelbare schade aan de longen wordt toegebracht. Equimucin helpt om het slijm in de luchtwegen op te lossen, waardoor het gemakkelijk opgehoest en afgevoerd kan worden en het paard weer opgelucht kan ademhalen. Equimucin is mucolytisch (slijmoplossend middel) en wordt onder andere ingezet tegen chronisch obstructieve longziekten zoals COPD, cystic fribosis en bij een gewone verkoudheid. Het paard zal na het innemen van Equimucin niet meteen stoppen met hoesten, omdat dit middel de hoest niet onderdrukt. Equimucin zorgt er tevens voor dat de kleinste longblaasjes niet dichtklappen, zodat de elasticiteit van de longen niet achteruitgaat. Equimucin poeder kan makkelijk over het voer gestrooid worden ter toediening. Lees hier meer over in de bijsluiter.

INDICATIES ▸ Vermindering van de viscositeit van de tracheobronchiale secretie, door de ondersteunende mucolytische behandeling van chronische bronchopulmonaire aandoeningen die gepaard gaan met een abnormale secretie en mucostase bij paarden.
SAMENSTELLING ▸ Acetylcysteïne
REGISTRATIE Registratie: REG NL 10209
Kanalisatie: vrij
Wachttermijn:
▸ Vlees: 0 dagen
▸ Melk: 0 dagen
GEBRUIK ▸ Lees voor gebruik de bijsluiter
▸ Voor orale toediening over het voer
▸ Dosering van 1 zakje per 200 kg lichaamsgewicht tweemaal daags, gedurende maximaal 20 dagen.
▸ 
1 zakje van 6 gram oraal poeder bevat 2 g acetylcysteïne
VERPAKKINGEN ▸ Doos van 100 zakjes: voor 20 dagen (paard van 500 kg)

Extra informatie

Verpakkingen

100 zakjes

Vorm

Poeder

Doping status

Dopingvrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Equimucin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg toe aan uw bestelling.