Lactalyse

146,14

Lactalyse is een vloeibaar supplement, geschikt voor paarden die zware, intensieve lichamelijke inspanningen ondergaan.

Op voorraad

Lactalyse

Lactalyse is een vloeibaar supplement, geschikt voor paarden die zware, intensieve lichamelijke inspanningen ondergaan. De formule bevat aminozuur beta-alanine, dat het uithoudingsvermogen van de spieren verhoogt. Samen met het aminozuur L-histidine vormt het de dipeptide “carnosine”. Hoe hoger het carnosine gehalte in de spieren, hoe minder verzuring en spiervermoeidheid optreedt tijdens inspanningen. 
Tenslotte bevat Lactalyse specifiek geselecteerde vitamines die cruciaal zijn voor een optimale energiehuishouding en voor een vlotte afvoer van afvalstoffen. Als resultaat krijgen de paarden duidelijk meer uithoudingsvermogen en daalt de melkzuurproductie in de spieren. De paarden zijn bijgevolg fitter, minder vermoeid en recupereren sneller zodat zij tot het einde van de wedstrijdperiode topprestaties kunnen neerzetten.

INDICATIES ▸ Voor, tijdens en na zware inspanningen
▸ Bij meerdaagse wedstrijden
▸ Tijdens lange transporten
SAMENSTELLING ▸ Rode bietensap
▸ Magnesiumcitraat
▸ Ijzer
▸ Glycine
▸ Beta-alanine
▸ l-histidine
▸ l-valine
▸ l-isoleucine
▸ l-leucine
GEBRUIK ▸ 20ml de avond voor de wedstrijd, oraal toedienen door middel van de bijgeleverde spuit. Drie tot vier uur voor de proef opnieuw 20 ml op dezelfde wijze toedienen.
TIPS VAN SPORTPAARDENARTS.NL ▸ Bij paarden die blootgesteld worden aan zware inspanningen wordt een combinatie van Lactalyse en P-Block aangeraden.
VERPAKKINGEN ▸ Fles van 400 ml (kuur van 12 dagen)

 

 

Extra informatie

Verpakkingen

400 ml

Vorm

Vloeibaar

Doping status

Dopingvrij

Merk

Global Medics

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lactalyse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *