Neutradex

42,95 155,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vloeibare hulpmiddel bij het herstel van acidosis, dehydratie en ’tying up’ syndroom bij paarden.

Neutradex

Neutradex is een supplement op basis van dinatriumwaterstofcitraat dat zorgt voor spierweefsel herstel na fysieke inspanning bij paarden. Natrium bevordert de wateropname bij paarden, het werkt als een urinedrijvend middel dat ontzuurt en helpt om afvalstoffen uit de organen af te voeren.

Neutradex helpt paarden die vaak kramp in de spieren krijgen en vermindert de stijfheid van hun spieren. Daarnaast helpt het om de spiervermoeidheid te vertragen en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Doordat Neutradex paarden stimuleert om meer water te drinken, verhoogt het de vochtbalans en hoeveelheid elektrolyten (positief of negatief geladen deeltjes van een molecuul (ionen)). Dit brengt het functioneren van de nier en blaas in balans.

Aanbevolen voor:

  • Sportpaarden met een strak trainingsregime.
  • Paarden die regelmatig verkrampen of stijfheid ervaren.
  • Paarden die na hoge inspanning extra moeten hydrateren, doormiddel van een gebalanceerde mineralen samenstelling (elektrolyt).
  • Paarden die extra ondersteuning nodig hebben bij het loslaten van afval- en gifstoffen via de nieren, blaas en urinewegen.
  • Jonge nerveuze paarden die veel beweging nodig hebben en zwaar gespierde werkpaarden.

Waarom Neutradex?

Neutradex is samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek en speciaal ontwikkeld voor wedstrijd herstel, het tegengaan van verkrampingen, en als supplement om de training te ondersteunen. Zo neutraliseert het de schadelijke opbouw van melkzuren. Neutradex bevat natriumcitraat, een natuurlijke variant van bicarbonaat. Dit helpt om de natuurlijke opslag natriumcitraat in het lichaam te vergroten. En helpt actief mee om opgebouwd melkzuur te neutraliseren voordat het schade veroorzaakt. Neutradex verbetert de hydratatie, eetlust en algeheel herstel van paarden na zware inspanning. Het vervangt essentiële natriumzouten die verloren zijn gegaan door het zweten tijdens en na de oefening.

Bestel Neutradex op Sportpaardenarts.nl

Wil je Neutradex bestellen? Bij Sportpaardenarts.nl heb je keuze uit een fles van één liter of een container van vijf liter. De fles van één liter is geschikt voor 33 doseringen en de container van vijf liter voor 166 doseringen. Met de hulp van Neutradex heb je nooit meer last van  langdurige spiervermoeidheid!

INDICATIES ▸ Sportpaarden en/of zware inspanning/training.
▸ Paarden die gevoelig zijn voor het ‘tying up’ syndroom (spierbevangenheid)
▸ 
Rehydratie na inspanning in combinatie met een evenwichtige elektrolyten suppletie.
▸ 
Ondersteuning van eliminatie van toxines en afvalproducten na zware inspanning waardoor de normale functie van nieren, blaas en urinewegen wordt gestimuleerd.
▸ 
Jonge, nerveuze, gespierde paarden die arbeid leveren.
SAMENSTELLING ▸ Dinatriumwaterstofcitraat (een voorloper van natuurlijk bicarbonaat)
GEBRUIK ▸ 30 ml Neutradex per 500 kg per dag toevoegen aan het dagelijkse rantsoen.
▸ 50 ml Neutradex oraal toedienen na zware inspanning of arbeid (zoals een wedstrijd) met behulp van een spuit achter op de tong.
TIPS VAN SPORTPAARDENARTS.NL ▸ Combineer Neutradex met Electrolytes voor het beste herstel.
VERPAKKINGEN ▸ Fles van 1 liter: voor 33 doseringen
▸ Container van 5 liter: voor 166 doseringen

 

 

Extra informatie

Verpakkingen

1 L, 5 L

Vorm

Vloeibaar

Doping status

Dopingvrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neutradex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg toe aan uw bestelling.