Halamid-D

49,95

Categorie:

Halamid-D is het bekendste desinfectiemiddel in de diersector, zoals de intensieve veehouderij, maar ook bij hobbydierhouders.

Op voorraad

Halamid-D

Voor het desinfecteren van stallen gebruik je Halamid-d. Dit merk is één van de meest bekende schoonmaak- en desinfectiemiddelen in de veehouderij. De combinatie van gebonden chloor en zuurstof zorgt voor een chemische reactie waardoor bacteriën, schimmels en virussen geen kans meer krijgen. Micro-organismen worden zo snel en effectief gedood en krijgen geen kans om resistentie op te bouwen.
INDICATIES ▸ • Desinfectiemiddel Halamid-d is het meest bekende middel in de dierensector. Het wordt in de hele sector toegepast, van de intensieve dierhouderij tot hobbydierhouders. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het desinfecteren van verblijven, transporttrailers, kooien, wanden en vloeren.
▸ 
Halamid D wordt onder meer ingezet in de agrarische en veterinaire sector voor het ontsmetten van laarzen, wanden, vloeren, kooien, etc. Het product heeft een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof.
SAMENSTELLING ▸ Het actief chloorgehalte ligt rond de 25%. Bij een dosering van 0,5% heeft een Halamid-D-oplossing een actief chloorgehalte van 1250 ppm.
GEBRUIK ▸ Lees voor gebruik de bijsluiter en veiligheidsinformatieblad
▸ 
Verwijder losliggend vuil
▸ 
Oppervlakken en machines grondig reinigen.
▸ 
Naspoelen met (warm) water.
▸ 
Halamid-D-oplossing aanbrengen (bv. met mop, borstel of spray acon) of met behulp van lagedrukapparatuur (max. 5 atu). Voor de meeste toepassingen is een 1% Halamid-D oplossing (100 gram per 10 liter water) voldoende. Inwerkingsduur: minimaal 20 minuten.
▸ 
Spoel oppervlakken die in aanraking komen met eet- en drinkwaren, grondig na met schoon leidingwater. 
VERPAKKINGEN ▸ Pot van 1 kg

 

 

Extra informatie

Verpakkingen

1 kg, 10 kg, 5 kg

Vorm

Poeder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halamid-D” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *